الرئيسية
الأبحاث العلمية
التدريس
التدرج الوظيفى
السيرة الذاتية
البحث الأكاديمى
إتصل بنا
الموقع الجديد
الابحاث العلمية
1 -
مدى تواجد وأهمية الخمائر في المخلفات الحيوانية الصالحة للاستهلاك الآدمي (1900).
2 -
Mycological status of Trachurus meditcrranus fish (Mediterranean scad (1900).
3 -
Sanitary evaluation of smoked fish (Herringe). (1900).
4 -
Occurrence and public health importance of some microorganism, in edible offals (1900).
5 -
السمات الفطرية للحوم السمان مح محاولة لتحسين حالتها الصحية (1900).
6 -
Sanitary status of ready to eat meat, beef burger and cooked meat in Zagazig City (1900).
7 -
Sanitary evaluation of locally manufactured minced poultry meat (1900).
8 -
MicrobiologicalStudies of frozen chicken meat burger. (1900).
9 -
Clostridium perfringens in fresh sausage marketed in Zagazig City (1900).
10 -
Prerence of antibiotics in poultry meat and its relation to the public health. (1900).
11 -
Klebsiella in Some food Products (1900).
12 -
Effect of Chilling and Freezing on Some Chemical and Histological Composition of Chicken Meat. (1900).
13 -
Bacillus Cereus in Some Meat Products (1900).
14 -
Campylobacter jejuni in bovine livers (1900).
15 -
Vibrio parahaemolyticus in prawn and sepia marketed in Zagazig City (1900).
16 -
Mycological status in rice kofta of chicken and beef with special reference to aflatoxin residues (1900).
تسجيل الدخول
دخول
2014 all rights reserved.
Zagazig University
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
شراقوة | الشرقية بين ايديك
اخبار الشرقية - شراقوة | الشرقية بين ايديك
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف